Full service tekstbureau

 Tekstbureau Text 4 web is gespecialiseerd in het schrijven van vlotte SEO webteksten. Het schrijven van dit soort teksten is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Er komt veel bij kijken. Zo moet u er rekening mee houden dat u de juiste headers  kiest, die bovenaan uw tekst komen te staan en is het belangrijk dat u de juiste keywords in iedere paragraaf verwerkt, die ook nog eens de juiste Keyword Density hebben. Goed Nederlands taalgebruik  en een goede zinsopbouw zijn natuurlijk ook enorm van belang bij het schrijven van pakkende teksten, om nog maar te zwijgen over een rijke woordenschat. Kortom, makkelijker gezegd dan gedaan, maar wel allemaal kwaliteiten en vaardigheden die een goede tekstschrijver tot zijn beschikking heeft. Tenslotte wilt u niet alleen goed gevonden worden in Google en zelfs het liefst bovenaan staan, ook wilt u dat uw website er professioneel en goed verzorgd uitziet. En daarbij speelt een correct geschreven tekst nou eenmaal een zeer belangrijke rol.

Wat zijn SEO webteksten precies?

Als u een webtekst gaat schrijven, is het heel erg van belang dat hij voor de zoekmachine geoptimaliseerd geschreven is. Hierbij maakt u gebruik van keywords die ervoor zorgen dat u
door alle zoekmachines goed gevonden wordt. Als u een website heeft, met name voor uw (eigen) bedrijf, dan wilt u toch op de juiste zoekwoorden gevonden worden? Zo maken wij in deze tekst bijvoorbeeld goed gebruik van de juiste keywords, waardoor de site onder de zoekwoorden ‘SEO Webteksten’ gewoon goed gevonden wordt.  Daarbij is het belangrijk dat de tekst natuurlijk leest, aangenaam voor de lezer, maar ook voor de zoekmachines! Met de Panda en Penguin updates van Google is het heel erg van belang dat uw tekst zo natuurlijk mogelijk ‘loopt’. De oude manier om keywords zo vaak mogelijk in de tekst te plaatsen, werkt hierbij niet meer. Google zal dat steeds meer uit de zoekresultaten filteren, waardoor u juist niet meer gevonden wordt.

Laten schrijven van SEO webteksten

Als u op zoek bent naar een goede SEO webtekst, dan is het niet alleen van belang dat u de juiste keywords en density voor deze woorden gebruikt, maar ook dat uw tekst correct geschreven is. Als er in de eerste paar zinnen al een aantal taalfouten zitten, klikt uw potentiële klant vrijwel direct weg. Buiten dat wilt u er ook voor zorgen dat de tekst lekker vlotjes verloopt. Niets is zo vervelend als een moeilijk te lezen tekst, statisch geschreven en daardoor dus totaal niet aantrekkelijk. Bij text 4 web leveren we geen droge kost, maar schrijven we uw teksten vloeiend en op een organische manier, zodat geen enkele bezoeker halverwege af zal haken. Dus naast het optimaliseren van uw webteksten, wilt u deze ook nog eens lekker op ‘papier’ hebben staan.  Al met al niet iets wat voor iedereen is weggelegd. Tekstbureau Text 4 web zal dus niet alleen uw tekst voor Google optimaliseren, we zorgen er ook nog eens voor dat uw tekst aangenaam te lezen is.